organisatie

organisatie

Het plannen van je bruiloft of event is een tijdrovende taak. Hoe fijn zou het zijn om deze zaken, de organisatie, die voor een bruidspaar nieuw zijn, uit te besteden. Het zelfstandig plannen van jullie bruiloft kan zelfs lijken als een onmogelijke taak. En daar zijn wij voor! 

Bij de full-service weddingplanner wordt de totale bruiloft organisatie en coördinatie geregeld door ons van de Real Dutchman. In de maanden en dagen in aanloop voor de bruiloft, coördineren we alle details van je bruiloft of event. Van afspraken plannen tot het managen de partners waar we mee samen gaan werken, we nemen de tijdrovende taken weg van jullie lijstjes. Samenwerkend met jullie stijl, dromen, en budget kiezen wij de beste leveranciers, reserveren de beste locaties, styling en ontwerpen de gehele dag rond hét evenement van het jaar.

Zoek je een (wedding-) planner voor één dag, dan kan dat ook! Wij werken uitsluitend op basis van maatwerk. Weet je al wat je wil, of weet je niet waar je moet beginnen? Onze werkwijze is dat je na een kennismakingsgesprek we je al flink op weg kunnen helpen.