styling

styling

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op onze site en je interesse hebt om de styling van jullie bruiloft door Real Dutchman te laten verzorgen. Wij staan voor jullie klaar om met veel liefde en oog voor details te mogen verzorgen. Daarbij letten wij goed op het budget en houden wij vanzelfsprekend rekening met jullie wensen en locatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat met een klein of een groot budget je veel kunt bereiken en je bruiloft net dat persoonlijke tintje kunt geven. Want styling draait bij ons echt om persoonlijkheid. Past een grote bruiloft gewoon niet bij jou en wil je liever aan een lange tafel met je vrienden en familie uren dineren? Geen probleem, dan besteden wij de meeste aandacht aan jullie diner tafel. Kijk gerust bij de verhuurshop voor sfeerimpressies.

Je bent dus ook niet verplicht om alle onderdelen van je bruiloft door ons te laten verzorgen. Uiteraard het is het altijd het mooist als je een thema kunt doortrekken naar de gehele dag, van ceremonie tot diner en feest, maar dit is absoluut geen verplichting. Je kunt zelfs de hele organisatie aan ons uitbesteden. Zodat we jullie veel uit handen kunnen nemen.