Onze werkwijze

onze werkwijze

Om je alvast een goed beeld te kunnen geven hoe wij werken vindt je hieronder onze werkwijze:

1.Kennismakingsgesprek

Om jullie en jullie wensen beter te leren kennen,  plannen wij eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Het liefst spreken wij persoonlijk af, maar woon je niet binnen een straal van 40 km vanaf Utrecht, dan kunnen wij de eerste keer kennis maken via skype of facetime.

Het gesprek duurt gemiddeld 1-1,5 uur en bespreken wij samen jullie locatie, wensen en de indeling van jullie mooie dag. Dit gesprek is dus gratis en geheel vrijblijvend!

2. Offerte

Op basis van het gesprek gaan wij een uitgebreide offerte maken inclusief verschillende opties zodat jullie zelf jullie mooie dag ‘samen kunnen stellen’.

Uiteraard kun je nog van alles aanpassen en wijzigen.

Is de offerte akkoord? Wat super leuk dat wij de styling en/of organisatie voor jullie mooie dag mogen verzorgen.

Wij vragen dan een aanbetaling van € 300,- ongeacht het bestedingsbedrag en uiteindelijke hoogte van de definitieve factuur. Nadat het bedrag is overgemaakt staat jullie mooie dag vast in onze agenda. De aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht bij de eindafrekening.

3. Locatiebezoek

Daarna plannen wij samen een locatiebezoek in om alle details verder te bespreken, de verschillende opties te bekijken en met de locatie te overleggen. Helaas is niet altijd alles mogelijk in verband met beperkingen of voorwaarden van de locatie, denk aan brandveiligheid of eigen leveranciers van de locatie.

4. Definitieve offerte

Nadat wij alles met elkaar hebben besproken, wij de verschillende opties hebben bekeken en jullie keuzes hebben gemaakt gaan wij aan de slag om de definitieve offerte uit te werken en offertes bij andere leveranciers, denk aan bloemen, verhuur (indien wij het zelf niet op voorraad hebben) etc. aan te vragen. Dit maakt onze werkwijze zorgvuldig en compleet.

5. Voorbereidingen

Is de offerte akkoord? Dan gaan wij aan de slag voor jullie met de voorbereidingen en gaan wij jullie uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

6. Jullie mooie dag

Voor jullie betekent dat alleen maar GENIETEN.

Afhankelijk van jullie locatie en de dagindeling gaan wij alles opbouwen op de dag zelf of de dag daarvoor. Uiteraard zorgen wij dat alles weer wordt afgebouwd de dezelfde dag of de dag daarna. Wij ‘storen’ jullie dan zo min mogelijk en zullen wij bij vragen altijd met de ceremoniemeester overleggen.

Na de bruiloft ontvangen jullie dan de factuur voor het eindbedrag.