yogiheroestestpagina

"A Yogi collection of retreats"

Wij geloven dat mensen van nature wijs, sterk en vriendelijk zijn. Deze wijsheid, hoewel niet altijd ervaren, is altijd aanwezig. Op retraite gaan is een prachtige manier om weer contact te maken met onze basisgezondheid en gezondheid. Onze ambitie bij Retreat Guru is om mensen te inspireren om authentieke retraites te ervaren en opnieuw contact te maken met hun aangeboren wijsheid, kracht en vriendelijkheid.

"Een sterk lichaam, rust in je hoofd en meer energie?"

Benieuwd naar wat wij hierin voor jou kunnen betekenen?
Voel je welkom en bekijk ons aanbod.

The Buddhist mind

Dream-time energy

In Yoga zeggen we; “the mind controls the body but the breath controls the mind” Naast bewustwording en intentie is ademhaling de fundering van je Yoga practice.

Datum:                  18 – 20 mei 2020  Locatie:                 Amsterdam Prijs:                     € 395,00

Voor de mensen die Whit Hornsberger niet kennen, Whit is van Canadese afkomst, hij reist de wereld over en is een specialist op het gebied van  meditatie en boeddhistische filosofie.

Datum:                  26 – 29 juni 2020  Locatie:                 Utrecht      Prijs:                     € 495,00

‘Dream-time energy’ is een workshop waarbij ‘unwinden’ , loslaten en ontspannen op de diepere lagen van het Zelf centraal staan.Tijdens deze avond word je meegenomen naar binnen.

Datum:                  11 – 13 juni 2020  Locatie:                 Breda       Prijs:                     € 195,00

Restorative Workshop 18 mei 2020

In deze 2,5 uur durende workshop neemt Joyce je mee op reis naar binnen, naar de diepere lagen van je eigen zelf. De magische plek waar stilte, rust en liefde leven.Door middel van zachte houdingen waarin wordt gewerkt met bolsters, kussens en dekens om de ultieme zachtheid te creëeren, ligt ook de focus om zoveel mogelijk de ademhaling te ontspannen en te verzachten.